header1

Szállítás

Szállítási díj házhoz szállítás esetén 50.000,- Ft rendelési értékig 1.600,- Ft. 50.001 és 100.000,- Ft rendelési érték között 950,- Ft, 100.001,- Ft-tól pedig díjmentes szállítást vállalunk.

Webshopunkban található termékeket 100.001 Ft-os Bruttó vételár felett Magyarország területén ingyenesen szállítjuk ki. Ingyenes kiszállítás tartozik azon termékeink mellé is, amelyek külön akciójában szerepel az ingyenes házhozszállítás.

A jelenlegi körülmények között a futárszolgálat leterheltsége és a beszállítások lassulása miatt sajnos nem mindig tudjuk tartani az 1-2 napos szállítási határidőt. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni , hogy a lehető legrövidebb idő alatt kiszolgáljuk vásárlóinkat, de  nem rajtunk múlik, ha az eddig megszokottól lassabbá válik a kiszállítás. Megértést kérünk. Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!

Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük, viszont néhány esetben (pl.: ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mail-ünkre sem válaszol, vagy nem veszi fel a telefont) a mi hibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni, pl.: ha a beszállítóinknál is hiánycikk a rendelt termék
 
Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük írja meg nekünk e-mailben. Cégünk munkatársai minden beérkezett levélre reagálnak és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi, vagy besszállítónk hibájából nem teljesítettük, vagy rontottuk el - a maximális felxibilitással, és pénzvisszafizetési garanciával kezelünk

 A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól.

Katalógus letöltés

 

Facebook + Twitter

Kövess a Facebookon! Kövess a Twittereen!

Kizárólagos forgalmazó

GLADEN AUDIO kizárólagos forgalmazó

MOSCONI  kizárólagos forgalmazó

AUDIO SYSTEM kizárólagos forgalmazó

Bankkártyás fizetés

Maestro MasterCard Master Card Secure Code
VISA VISAElectron VerifiedByVISA

Postapont

MPL logo

MOL logo color 01

partner logo

Csomagautomata piktogram

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás
I agree with the Használati feltételek

Legújabb termékünk

Kategória - mobil